Producent van zelfklevende tapes

Werken bij Supertape

Supertape is een familiebedrijf, gevestigd in Brabant. Een productie-onderneming met een rijke 50-jarige historie. Nederlands enige tapeproducent, wereldwijd opererend en leidend in vele markten. Hier werken jonge, ambitieuze professionals zij aan zij met de meer ervaren medewerkers. Maak jij het verschil tussen matige tapes en uitstekende verbindingen? Tussen slechte en sublieme service? Tussen ontevreden en trouwe klanten? Tussen stilstand en groei? Dan willen we je graag ontmoeten!

Bij Supertape vinden we mentaliteit minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Ben jij een leergierige, harde werker die het beste uit zichzelf wilt halen? Kan je zelfstandig in teamverband werken? Ben je bereid collega´s te helpen? Niet bang om ideeën te opperen? Heb je oog voor kwaliteit en service? En hou je van een informele werksfeer? Dan voel jij je in onze bedrijfscultuur en werkomgeving snel thuis.

Alex Poldersma, mechanisch monteur TD: "Volop variatie en een open, informele werksfeer"

"Ik startte hier op 1 december 2009. Van mijn 1e week herinner ik me vooral hoe druk het was. Dat is het nog steeds. Als mechanisch monteur heb ik een afwisselende job. Onderhoud, storingen, nieuwe machines. Iedere dag volop variatie en veel leermomenten. Door mijn collega´s en de open, informele sfeer is het werken bij Supertape ook nog eens gezellig." |

Ferry van Osta, export manager: "Unieke zelfwerkzaamheid en ontplooiingskansen"

"Supertape is een geweldig bedrijf. Niet alleen wij ervaren medewerkers vinden dat, ook de jonge mensen roepen regelmatig: “Wat is dit toch een leuk bedrijf!". Ik denk dat de zelfwerkzaamheid van de mensen bij Supertape en de manier waarop zij hun kwaliteiten inzetten om samen iets te bereiken, uniek is. Dat, en de ruimte die Supertape biedt voor zelfontplooiing."

Sebastiaan Steenbruggen, operator snijderij: "Uitdagend, professioneel en gezellig!"

“Sinds mijn 1e werkdag op 1 april 2011 verbaas ik me nog steeds over het aantal verschillende soorten tapes dat we hier produceren. Het is een hele uitdaging om een goede tape te maken en de snijmachines constant te laten draaien. Dat maakt mijn werk zo interessant. En hoewel hier een professionele sfeer heerst, is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.”