Producent van zelfklevende tapes

Voedselveilige tape

Komt de tape op uw omdozen/productverpakkingen, of de tapes ter ondersteuning van uw productieproces, direct of indirect met uw voedingsmiddelen in contact? Voldoet de huidige tape aan de juiste Europese voedselveiligheidsrichtlijnen? Onze voedselveilige verpakkingstape, voedselveilige hersluitbare tape en voedselveilige industriële tape zijn geschikt voor direct en indirect voedselcontact volgens EC-richtlijn nr. 1935/2004. Ze dragen bij aan verpakkingsveiligheid, productzekerheid en consumentenwelzijn.

Voedselveilige tapebestanddelen en tapeproductie

Onze voedselveilige tapes zijn opgebouwd uit voedselveilig gekwalificeerde bestanddelen. Daarbij produceren wij onze tapes in een FSSC 22000/ISO 9001-gecertificeerde omgeving. Hygiënemaatregelen, ingangscontroles, ongediertepreventie en schoonmaak- en glasbreukprocedures sluiten mogelijke vervuiling tijdens de productie van de tape uit. De voedselveilige tapes voldoen hiermee in elk opzicht aan de product- en proceseisen die de wet aan een voedselgeschikte tape stelt.


Helder advies over de juiste voedselveilige tapes

Vindt u de wetgeving rondom voedselveiligheid verwarrend? Ontbreekt het u aan voldoende kennis? Of heeft u geen tijd zich hierin te verdiepen? Vanuit onze ervaring met tape, voedselveiligheid en de foodindustrie kijken we naar uw product, proces en verpakkingen. U hoort van ons op welke manier onze tape u helpt de juiste voedselveiligheidsverklaring in bezit te krijgen.

Assortiment voedselveilige tapes