Producent van zelfklevende tapes

Verpakkingstape

Breekt of scheurt uw verpakkingstape? Laat deze tijdens of na het aanbrengen los? Op machinestilstand en een dalend rendement zit u natuurlijk niet te wachten. Door onze ruim 50 jaar tape-ervaring en onze nauwe samenwerking met dozen- en machineleveranciers kunt u rekenen op een soepele, machinale verwerking van onze tapes. Op verpakkingstapes die uitstekend kleven ongeacht uw kartonsoort, doosinhoud en opslag- en verwerkingscondities. En op dozen die netjes gesloten blijven totdat uw klant besluit deze te openen. 

Voedselveilige tape voor direct en indirect voedselcontact

Speciaal voor het sluiten van verzenddozen met voedingsmiddelen is er de voedselveilige verpakkingstape SuperFood 31503, geschikt voor direct en indirect voedselcontact, overeenkomstig EC-richtlijn nr. 1935/2004. Deze dozensluittape is opgebouwd uit voedselveilig gekwalificeerde bestanddelen en geproduceerd in een FSSC 22000/ISO 9001-gecertificeerde omgeving. Hygiënemaatregelen, ingangscontroles, ongediertepreventie en schoonmaak- en glasbreukprocedures sluiten mogelijke vervuiling tijdens productie uit. 

Totaalassortiment verpakkingstape voor wederverkopers

Als wederverkoper van verpakkingsmaterialen biedt u uw klanten graag een breed assortiment verpakkingstape. Daarom heeft u bij ons de keuze uit een totaalaanbod verpakkingstape in vele lengtes, breedtes en kwaliteiten. In neutrale of private-labeluitvoering. Met of zonder bedrukking. In kleinere en grote oplagen. Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Dat betekent snelle leveringen.

Bedrukte verpakkingstape voor grotere naamsbekenheid

Wilt u eenvoudig uw naamsbekendheid vergroten? Met bedrukte tape verspreidt u uw naam, logo of url en worden uw dozen herkenbaar tijdens opslag, transport en productie. U kunt de tape ook laten bedrukken met een signalerende of waarschuwende tekst. Wij zijn gespecialiseerd in het top-surface bedrukken van tapes tot 3 kleuren. Snel, want met een eigen tapedrukkerij hebben we onze planning geheel in eigen hand.