Producent van zelfklevende tapes

Designtape voor golfkarton

Overweegt u uw kartonnen productverpakkingen te versterken en veiliger te maken? Of stapt u over op een dunner karton of zwaardere inhoud? Onze designtapes voor de golfkartonindustrie voegen extra stevigheid aan de gestanste gaten of handgrepen toe. Ons aanbod omvat ook tapes voor het stevig sluiten en gemakkelijk openen van verzenddozen in de e-commerce.
 

Door hun snelle, tijdige levering en stabiele prestaties bevorderen onze designtapes een betrouwbaar productieproces. Zonder storingen en productiestilstand. Met een minimaal afbreukrisico en maximale productoutput. Op welke snelheid u ook draait. Kijkend naar de tapetoepassing, in-line applicator en machinale verwerking adviseren wij u een tape op maat.

Productverpakkingen
versterken

Designtapes versterken uw verpakkingen op kritische plaatsen, zoals vlak boven gestanste gaten of handgrepen. Ze beschermen verpakkingen tegen beschadiging door de inhoud en tegen inscheuring tijdens het dragen.

Verzendverpakkingen
sluiten

Met een stevige tapesluiting van uw dozen bent u verzekerd van een veilig transport en professionele uitstraling. Uit te breiden met een fingerlift voor easy-opening en/of dubbele tapesluiting voor makkelijke retourzendingen.

Verzendverpakkingen
openen

Zelfklevende tearstrips versnellen en vereenvoudigen het openen van verzenddozen (o.a. in e-commerce). Ze vergroten de gebruiksvriendelijkheid voor de consument. Tearstrips hechten goed op diverse kartonkwaliteiten.