Producent van zelfklevende tapes

Bedrukte tape

Wilt u een plek in het hoofd van uw doelgroep innemen en tegelijkertijd kunnen vertrouwen op een probleemloos verpakkingsproces? Vergroot dan eenvoudig uw naamsbekendheid tijdens opslag, transport en op de werkvloer met de bedrukte tape van Supertape Packaging! Wij leveren u een probleemloze tapeverwerking die leidt tot goede efficiëntie én een verhoogd rendement.

Uw leverancier voor bedrukte tape

Supertape Packaging is een ervaren fabrikant en leverancier van bedrukte tape en biedt u een maatwerk service voor het laten bedrukken van tape. Hierbij mag u de term maatwerk letterlijk nemen en kunt u bij ons terecht voor zowel bedrukte tape voor grote oplages als kleinere bestellingen. Hierbij hanteren wij een minimale bestelgrootte voor bedrukte handrollen van 144 en voor bedrukte machinerollen 18 stuks.

Als leverancier voor de verpakkingsindustrie weten wij dat de kwaliteit van tapeverwerking even belangrijk is als tapesluiting. Een proces dat niet goed is afgestemd zal zorgen voor problemen en een daling van het rendement. Supertape Packaging werkt samen met leveranciers van kartonnen dozen, dozensluitmachines en verpakkingslijnen en biedt u door deze kennisbundeling een probleemloos verpakkingsproces.

Vaker in beeld met bedrukte tape

Dankzij onze ruime ervaring en moderne machines bieden wij u uitgebreide mogelijkheden voor bedrukte tape voor dozen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, URL of signalerende tekst op de tape laten drukken en verandert u een anonieme doos in een contactmoment met uw doelgroep.

Zo is bedrukte tape een voordelig en effectief communicatiemiddel waarmee uw bedrijf opeens een stuk vaker in beeld is.

Uitgebreide mogelijkheden bedrukken tape

Supertape Packaging beschikt over een eigen tapedrukkerij waardoor u van diverse voordelen profiteert. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende mogelijkheden:

  • basiskleuren wit, bruin en transparant;
  • bedrukking tot maximaal 3 kleuren;
  • vanaf 144 handrollen of 18 machinerollen;
  • ook diapositieve en alloverbedrukkingen;
  • topsurface-flexodruk;
  • eigen ontwerpstudio;
  • flexibele planning, korte levertijden;
  • kwaliteitstapes uit eigen drukkerij.

Kies voor een probleemloos verpakkingsproces

Zo is Supertape Packaging dé producent als het aankomt op bedrukte tape en zorgen wij dat u op een kostenefficiënte manier vaker in beeld komt bij uw doelgroep. Slim, op korte termijn te realiseren en met een bewezen kwaliteit,.

Bekijk onderstaand onze mogelijkheden voor het bedrukken van tape en bestel uw bedrukte tape bij Supertape Packaging.

Assortiment bedrukte tapes