Producent van zelfklevende tapes

Designtape golfkarton

Overweegt u uw kartonnen verzendverpakkingen – voor o.a. e-commercedoeleinden – comfortabeler voor consumenten te maken? Onze designtapes voor de golfkartonindustrie voegen een gebruiksvriendelijke (dubbele) tapesluiting en/of easy-openingeigenschap aan het karton toe. Ons aanbod omvat daarnaast designtapes voor het versterken van bijvoorbeeld gestanste gaten of handgrepen in kartonnen productverpakkingen.

Door hun snelle, tijdige levering en stabiele prestaties bevorderen onze designtapes een betrouwbaar productieproces. Zonder storingen en productiestilstand. Met een minimaal afbreukrisico en maximale productoutput. Op welke snelheid u ook draait. Kijkend naar de tapetoepassing, in-line applicator en machinale verwerking adviseren wij u een tape op maat. 

Verzendverpakkingen
sluiten

Met een stevige tapesluiting van uw dozen bent u verzekerd van een veilig transport en professionele uitstraling. Uit te breiden met een fingerlift voor easy-opening en/of dubbele tapesluiting voor makkelijke retourzendingen.

Verzendverpakkingen
openen

Zelfklevende tearstrips versnellen en vereenvoudigen het openen van verzenddozen (o.a. in e-commerce). Ze vergroten de gebruiksvriendelijkheid voor de consument. Tearstrips hechten goed op diverse kartonkwaliteiten.

Productverpakkingen
versterken

Designtapes of kartonversterkende tapes versterken uw verpakkingen op kritische plaatsen, zoals boven gestanste gaten of handgrepen. Ze beschermen verpakkingen tegen beschadiging door de inhoud en tegen inscheuring tijdens het dragen.