Producent van zelfklevende tapes

Voedselveilige ducttape

Ducttape is een van de meest veelzijdige tapes ooit: sterk en toch makkelijk met de hand te scheuren, voor binnen- en buitengebruik, voor gladde en ruwe ondergronden. Een breed inzetbare tape voor o.a. repareren, splicen en markeren, die uw productieproces veilig ondersteunt. Want ducttape is er nu ook in een 100% voedselveilige versie. Deze SuperFood 31201 is geheel uitgevoerd volgens de product- en proceseisen die de wet aan voedselveilige tapes stelt. Zo helpen wij u om kwaliteitsaudits succesvol te doorstaan en de veiligheid van uw product te waarborgen.


Ducttape 100% voedselveilig

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie hebben we als eerste Europese tapeproducent een 100% voedselveilige ducttape ontwikkeld. De ducttape SuperFood 31201 voldoet aan de Europese voedselveiligheidsrichtlijnen EC 1935/2004. Dit betekent dat direct en indirect contact tussen onze ducttape en uw verpakte of onverpakte voedingsmiddelen volkomen veilig is. De ducttape is opgebouwd uit voedselveilig gekwalificeerde bestanddelen en lijmingrediënten. Zo heeft een onafhankelijk laboratorium de ducttape o.a. op migratie-eigenschappen getest.
  

Productie in gecontroleerde omgeving

De voedselveilige ducttape wordt gecoat, gesneden en verpakt in onze streng geconditioneerde, FSSC 22000/ISO 9001-gecertificeerde productiefaciliteiten in Etten-Leur. De strenge condities omvatten o.a. ongediertepreventie, hygiëne- en ingangscontroles en schoonmaak- en glasbreukprocedures. Daarmee sluiten we chemische, fysische en microbiologische besmetting of vervuiling van de ducttape tijdens het productieproces uit. Komt de ducttape met uw product in aanraking? Dan blijven de kwaliteit en veiligheid van uw product ongewijzigd behouden.

Toepassingen voedselveilige ducttape

De multifunctionele, voedselveilige ducttape ondersteunt uw productie op o.a. de volgende manieren:

•  afdichting van big bags/zakgoed na monsterafname
•  splicing van rollen folie en papier 
•  markering van o.a. machines en vloeren
•  bundeling van snoeren en andere materialen
•  identificatie bij inspectie

De opvallende, blauwe kleur van de tape is vooral nuttig bij markerings- en identificatietoepassingen. 
 

Test de voedselveilige ducttape zelf!

Wilt u zelf het gemak van deze voedselveilige ducttape ervaren? Vraag nu een gratis samplerol aan en test de sterke kleefkracht, grote treksterkte en snelle handscheurbaarheid van deze bijzonder handige, procesondersteunende tape.

JA, IK ONTVANG GRAAG EEN GRATIS PROEFROL VOEDSELVEILIGE DUCTTAPE!

Velden met * zijn verplicht.

U ontvangt de rol ducttape binnen enkele dagen.