Producent van zelfklevende tapes

Voedselveilige tapes voor voedselveilig verpakken

Komt de tape op uw omdozen of productverpakkingen direct of indirect met uw voedingsmiddelen in contact? Voldoen uw huidige tapesluitingen aan de juiste Europese voedselveiligheidsrichtlijnen? Onze voedselveilige tapes zijn geschikt voor direct en indirect voedselcontact volgens EC-richtlijn nr. 1935/2004 en dragen bij aan verpakkingsveiligheid, productzekerheid en consumentenwelzijn.

Voedselveilige tapebestanddelen en tapeproductie

Onze SuperFood-tapes zijn opgebouwd uit voedselveilig gekwalificeerde bestanddelen. Zo is de lijm door een onafhankelijk laboratorium op migratie-eigenschappen getest. Daarbij produceren wij onze tapes in een ISO-22000/HACCP-gecertificeerde omgeving. Hygiënemaatregelen, ingangscontroles, ongediertepreventie en schoonmaak- en glasbreukprocedures sluiten mogelijke vervuiling tijdens productie uit. SuperFood voldoet hiermee in elk opzicht aan de product- en proceseisen die de wet aan een voedselgeschikte tape stelt.

Voedselveilige verpakkingstape en hersluitbare tape

Als eindverpakker bent u verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van uw verzend- en productverpakkingen. Inclusief de tape. Als ISO-22000/HACCP-gecertificeerde tapespecialist dragen wij graag ons steentje bij. Met onze voedselveilige Foodsafe-tapes blijft de kwaliteit van uw product behouden en de gezondheid van de consument intact. Ons assortiment bestaat uit voedselveilige verpakkingstape, voedselveilige hersluitbare tape en voedselveilige industriële tape.

Helder advies over de juiste voedselveilige tapes

Vindt u de wetgeving rondom voedselveiligheid verwarrend? Ontbreekt het u aan voldoende kennis? Of heeft u geen tijd om zich in deze materie te verdiepen? Vanuit onze ervaring met tape, voedselveiligheid en de foodindustrie kijken we naar uw product, proces en verpakkingen. U hoort van ons welke regels voor u gelden, hoe u hieraan kunt voldoen en op welke manier wij u kunnen helpen om de juiste voedselveiligheidsverklaring in uw bezit te krijgen.

Vragen over de voedselveiligheid van uw tapes?

Bel +31 (0)76 - 502 66 66 of stuur een e-mail aan info@supertape.nl. Wij helpen u graag verder.

Assortiment voedselveilige tapes