Producent van zelfklevende tapes

Kwaliteit

Wij zien kwaliteit als een voorwaarde, niet als een onderscheidende eigenschap. U kunt dan ook vertrouwen op tijdige leveringen. Op innovatieve productontwikkeling. Op tapes van constante kwaliteit met specifieke kleefprestaties. Op een flexibele en voedselveilige tapeproductie. En op een ethisch verantwoorde omgang met mens en milieu. Om uw verwachtingen waar te maken, werken wij strikt volgens de FSSC 22000/ISO 9001-eisen en de SMETA-4-Pillar-normen.

Continu streven naar operational excellence

Om uit te blinken in dienstverlening streven wij ernaar al onze tape-activiteiten in één keer goed, efficiënt en op tijd uit te voeren. Van het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van het gereed product. Want iedere stap in de keten beïnvloedt de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en prijsvoering van onze tapes. Het vinden van de juiste balans tussen de harde kant (processen) en zachte kant van onze organisatie (de mensen) is daarbij essentieel.
 

Voedselveilige productie zelfklevende tape

Voor voedingsmiddelenproducenten vervaardigen we tapes in een FSSC 22000/ISO 9001-gecertificeerde omgeving, volgens EC-richtlijn nr. 1935/2004. Ingangscontroles, ongediertepreventie, en hygiëne-, schoonmaak- en glasbreukprocedures sluiten vervuiling tijdens de productie uit. Onze Foodsafe-tapes zijn geschikt voor direct en indirect voedselcontact en voldoen aan de product- en proceseisen die de wet aan voedselveilige tapes stelt.

Kwaliteitsbewustzijn en kwaliteitscontroles

Goede kwaliteit start met een goed kwaliteitsbewustzijn bij de medewerkers aan de machines, op de heftrucks en achter de bureaus. In de praktijk en tijdens opleidingen maken wij ze bewust van de gevolgen van hun acties. Het kwaliteitsproces eindigt met kwaliteitscontroles. Voor, tijdens en na de productie worden de kwaliteit van de ingrediënten, de eigenschappen van de tape (op basis van AFERA-testmethodes) en de toepasbaarheid van de tape getest.

Ethisch en maatschappelijk verantwoord 

Kwaliteit omvat ook de correcte ethische omgang met medewerkers, klanten en andere zakenrelaties. Daarom vindt er elke 3 jaar een SMETA-4-Pillar-audit plaats: het toetsingskader dat ethisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen bevordert. We voldoen aan de hoogste eisen die SMETA aan arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden, mensenrechten, gezondheid, veiligheid, zakelijke integriteit en milieu stelt. SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) is ontwikkeld door SEDEX waarvan wij sinds 2010 lid zijn.

Met ons SMETA-auditrapport bent u ervan verzekerd dat wij binnen de gehele toeleveringsketen ethisch handelen. U kunt dit rapport inzien door een relatieverzoek te sturen naar SEDEX-nummer ZC1031655. Bekijk auditrapport >