Producent van zelfklevende tapes

Profielentape

Produceert u houten, metalen, magnetische of kunststof profielen en lamineert u deze inline met tape? Zelfklevende profielen met een zwakke lijmlaag zakken, verschuiven of laten na verloop van tijd los. Dat leidt tot verlies van tijd en geld. Onze dubbelzijdige foamtapes, dubbelzijdige folietapes en dubbelzijdige weefseltapes voor het zelfklevend maken van profielen zijn beproefde tapes in uw branche. Graag adviseren wij u een profielentape op basis van de/het vereiste of gewenste:
 

  • uv-bestendigheid: Worden de profielen binnen of buiten toegepast?
  • temperatuursbereik: Worden profielen blootgesteld aan kou/warmte?
  • afschuifweerstand: In welke positie worden de profielen bevestigd?
  • lijmlaag/tapedikte: Is het hechtoppervlak van de profielen ruw of glad?

Ons aanbod dubbelzijdige tapes is breed en kent een grote diversiteit aan linerkwaliteiten, waaronder kunststof en papier. De tapes en liners zijn - eenmaal aangebracht op profielen – prima zaagbaar. Daarbij zijn de tapes uit te voeren met een fingerlift voor het snel verwijderen van de liner. 

Uw tapebehoefte kan sterk variëren. Door onze omvang zijn we snel en flexibel in het produceren van kleine en grote volumes machinerollen of spoelen. Spoelen met een extra lengte zorgen voor minder rolwisselingen en productiestilstand. Zo kunt u op de maximale snelheid blijven produceren.